Chilli con carne

de Oana in Porc, 14 Dec 2010 | 5280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie mare
  • o ceapa uscata
  • o capatana mica de usturoi
  • un ardei gras
  • o cutie de 400g rosii in bulion
  • 500 g carne tocata
  • o cutie(conserva) de fasole rosie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • praf de chilli sau sos iute de chilli
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de patrunjel verde tocat fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne:

Ceapa, ardeiul si usturoiul se curata si se spala, apoi se taie cubulete, usturoiul se zdrobeste. Se incinge uleiul, se pun legumele si putina apa fiarta si se lasa la inmuiat. Se adauga apoi carnea, se amesteca din cand in cand, se condimenteaza. Cand carnea este facuta si a scazut zeama se adauga rosiile maruntite si sucul de rosii, apoi praful de chilli dupa gust. Eu am pus 2 linguri de sos cu chilli. Se lasa 5 minute la fiert si la final se adauga fasolea rosie scursa si spalata. Dupa cateva clocote se stinge focul si se presara patrunjel verde tocat fin. Se serveste fierbinte alaturi de foi de tortilla. Noi am mancat cu lipii :) Extraordinar de bun si foarte rapid de pregatit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Oana 1

17.12.2010, 22:23

Brandusa, cam asa S-a ras rapid, excelenta mancare! Ma bucurca va place si voua!

Sylvia 1

24.12.2010, 17:00

Craciun fericit !!!!!

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:20

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut